Rechtsbijstandsverzekering

Een goede rechtsbijstandsverzekering is zeker geen overbodige luxe. Een rechtsbijstandpolis gaat uw eigen belangen verdedigen in geval van conflicten. Ze proberen in eerste instantie te regelen in der minne. Daar heeft niet alleen de maatschappij maar ook uzelf alle belang bij. Als dit niet lukt en er wordt een procedure ingeleid voor de rechtbank, kunt u zich op kosten van de maatschappij laten verdedigen.

In praktijk zien we vaak volgende zaken voorkomen: een auto-ongeval met lichamelijke letsels waarbij de kosten moeten verhaald worden op de tegenpartij, een auto-ongeval met een buitenlands ingeschreven voertuig, een auto-ongeval waarbij de aansprakelijkheid ter discussie wordt gesteld,… maar ook als u bijvoorbeeld niet akkoord bent met de wrakwaarde van uw voertuig kunt door de rechtsbijstandsverzekering een tegenexpert laten aanstellen.

Daarnaast kunt u ook beroep doen op rechtsbijstand in het kader van uw brandverzekering, familiale polis of uitbatingspolis. Als makelaar primeren wij om  te kiezen  voor een onafhankelijke en gespecialiseerde maatschappij die losstaat van uw andere verzekeringen. We vertellen u hier graag meer over tijdens een gesprek op ons kantoor.

NIEUWS

Bredeweersverzekering 2021

lees meer

KLANTEN

"Of ik Zakenkantoor Pauwels zou aanraden bij andere bedrijven? Dat heb ik zelfs al gedaan!"

Dhr. Blomme Hans van Blomme Hans bvba

Ontdek meer tevreden klanten

lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in op onze nieuwsbrief