Over ons

Plan van aanpak

Bij de keuze en opmaak van een gefundeerd verzekeringsdossier is een duidelijke structuur heilig. Daarom hanteren we bij Zakenkantoor Pauwels een overzichtelijk plan van aanpak. Zo weet u waar u aan toe bent en garanderen wij u een resultaat op maat.

We verkennen uw behoefte

Om u op maat te kunnen helpen, ontdekken we graag uw specifieke behoeften en wensen. We duiken mee in uw wereld en leggen de vinger aan de pols.

We analyseren de risico's

Samen met één van onze experts voeren we een grondige risicoanalyse uit. Die analyse is cruciaal om u een verzekering voor te stellen die helemaal bij u en uw activiteiten past.

We vergelijken het aanbod van de markt

Als onafhankelijk makelaar speuren we voor u de markt af op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ons BROCOM-label is uw garantie op zekerheid.

We doen een competitief voorstel

Intussen hebben we een goed zicht op de markt én op uw vraag. Het voorstel dat we op tafel leggen, sluit nadeloos aan bij uw behoeften. We bespreken samen de voorwaarden.

We maken uw polis klaar

We hebben alle voorwaarden en afspraken met u doorgenomen, zelfs de kleine lettertjes. We gieten alles in een duidelijke polis. U bent voortaan 100% gerust.

We volgen uw situatie goed op

Wie bij Zakenkantoor Pauwels verzekerd is, kan rekenen op een punctuele opvolging van zijn dossier. Bij vragen, twijfels of problemen staan wij voor u klaar.

NIEUWS

Bredeweersverzekering 2021

lees meer

KLANTEN

"Of ik Zakenkantoor Pauwels zou aanraden bij andere bedrijven? Dat heb ik zelfs al gedaan!"

Dhr. Blomme Hans van Blomme Hans bvba

Ontdek meer tevreden klanten

lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf u in op onze nieuwsbrief